Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek aksine daha da zorlaştıracağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, mirasa işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kısmetin açılacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, işlerinde kara geçeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments