Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, imkânların günden güne azalacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek çok rahat bir döneme girileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek hastalıkların iyileşeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, işi ile gündeme geleceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments