Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı haberler alacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeniz sizi artıya geçirmeyebilir.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek eşyaların yenileneceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek sevdiği insana kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments