Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada sevdiği kişinin sevgilisini görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, güzel bir iş fırsatına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kara kara düşüneceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, refaha erileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments