Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şeyler yapmanız için size baskı uygulayan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek moralin bozulacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek düşmanlıkların biteceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kaçmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments