Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevdiği kişiyi gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek sevinçli bir haber alınacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada eski aşık olduğun kişiyi görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle barıştığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına yorulur.

Rüyada hep sevdiğin kişiyi görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments