Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişinin elini öpmek

Rüyada ölen kişinin elini öpmek

Rüyada ölen kişinin elini öpmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek çok büyük başarı kazanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek zorlukları atlatacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments