Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, umutlarının söneceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulur.

Rüyada çok kişinin elini öpmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, ününün çoğalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, özlem gidereceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, yalan söylemeyeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments