Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, uzun sohbetler edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya etkili kişilerle ilişkilerde iletişimle ilgili problemler yaşanabilir.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada çok kişinin elini öpmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, malvarlığının çok daha artacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, işlerinden feragat edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments