Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, insanlara iyilik yapmaya, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, keyifli günler geçireceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet eder.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, başka işler deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yağmur yağmamasına inanılır.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin elini öpmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Rüyada çok kişinin elini öpmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments