Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişilerin elini öpmek

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, talihin yüze güleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ölen kişilerin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada çok kişinin elini öpmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek yeni işlerin geleceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü kişinin elini öpmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments