Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek kendisiyle övüneceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek umutlarının da tükeneceğine, düşman malından yemeye, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek çok büyük bir şok yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, özel muamele göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments