Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek başarılarını arttıracağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, umutların yıkılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada arkadaşını sigara içerken görmek zenginliğinin süreceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı sigara içerken görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşın sigara içtiğini görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret eder.

Rüyada sigara içen arkadaşını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments