Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini hamile görmek

Rüyada sevdiğin birini hamile görmek

Rüyada sevdiğin birini hamile görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini hamile gördüyseniz:

  • Hayatınızı farklı şekilde yaşamanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin hamile olduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birini hamile görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada hamile karnı sevmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, önünün kapanacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments