Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kadını hamile görmek

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, şansının yaver gideceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kadını hamile gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada sevdiği kadını hamile görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Rüyada ölü hamile kadın görmek zahmete ve derde düşeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının hamile kadın görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada hamile kadınlar görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının kendini hamile görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, güzel günlerin yaşanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadına sarılmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, nefsine yenileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments