Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile karnı sevmek

Rüyada hamile karnı sevmek

Rüyada hamile karnı sevmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, zengin bir hayat süreceğine, çok iyi işler yapılacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada hamile karnı sevmek gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Rüyada hamile karnı sevmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnını sevmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak istenmeyen olayların yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnını görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, kazancının günden güne azalacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile karnı görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, şansının açılacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments