Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kalbini kıracağına, borçları varsa ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek pek az kazanç getireceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek maddi açıdan ferahlayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet eder.

Rüyada kıza hamile görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada kızın hamile olmak makamının sürekli yükseleceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalettir.

Rüyada kızının hamile olduğunu görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments