Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin hamile olduğunu görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini hamile olduğunu görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini hamile görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başkasından hamile görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinden hamile olduğunu görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments