Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, erken evlilik yapacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek sorunlarının birken beş olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hakkını alacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı hamile görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada küçük kızı hamile görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin kızının hamile olduğunu görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı hamile bırakmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada kendi kızını hamile görmek işinin yoluna gireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments