Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak sevdiğine kavuşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, işinde ustalaşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, seyahatlere katılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments