Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı hamile görmek

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, fırsatların elden kaçacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, işlerin canlanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı hamile gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü bir insanı hamile görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına alamet eder.

Rüyada ölü insanı hamile görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insanı hamile görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir insanın hamile olduğunu görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, yetim sevindireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın hamile olduğunu görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir insanı hamile görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments