Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini boğmak

Rüyada annesini boğmak

Rüyada annesini boğmak onunla yeniden kavuşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş sahibi olunacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini boğmak gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Rüyada annemi boğmak meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, sıkıntılarını aşacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi boğmak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, ün salacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada annesini boğmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan boğmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada kedi boğmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret eder.

Rüyada kurt boğmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, verimliliğinin de artacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek boğduğunu görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, rahatsızlık duyulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, girilen yolda zarar edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments