Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi boğmak

Rüyada kedi boğmak

Rüyada kedi boğmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada kedi boğmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Rüyada kedi boğmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi boğduğunu görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada kediyi boğmak maddi zararın büyük olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi boğmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kediyi suda boğmak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı suda boğmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, üzgün olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada çocuğu boğmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini boğmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bunun için sabırsızlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments