Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını boğmak

Rüyada kocasını boğmak

Rüyada kocasını boğmak ekmeğinin verimli olacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını boğmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada kocasını boğmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada kocayı boğmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Rüyada kedi boğduğunu görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada köpek boğmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Rüyada hayvan boğmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bebeği boğmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızını boğmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kurt boğmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments