Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada arkadaş tarafından terk edilmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ailesi tarafından terk edilmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek aralarından su sızmayacağına, onlarla ayrı düşeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sevineceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments