Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını korumak

Rüyada kızını korumak

Rüyada kızını korumak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını korumak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada sevdiği kızı korumak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, gözyaşı dökeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı korumak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kızını korumak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iffetini korumak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Rüyada kardeşlerini korumak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada namusunu korumak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments