Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın görmek

Rüyada sevdiğin kızın görmek

Rüyada sevdiğin kızın görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, konforundan da ödün vereceğine, hak yoluna döneceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada sevdiği kızla konuşmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızın hamile olduğunu görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı korumak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kıza teklif etmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızı ağlarken görmek sağlığına kavuşacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments