Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı korumak

Rüyada bir kızı korumak

Rüyada bir kızı korumak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iyi hissedeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına inanılır.

Rüyada bir kızı korumak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Rüyada kızını korumak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı korumak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı korumak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada emaneti korumak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işarettir.

Rüyada ailesini korumak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, harcama gücünün artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını korumak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini köpekten korumak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments