Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, anne baba duası alınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızdan ayrılmak rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek makamının yükseleceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kızdığını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments