Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, büyük bir makama geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan ya da elde ettiğiniz gerçeklere ihtiyacınız var, ardından istediğiniz hızda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerini toparlayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızdan ayrılmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine kızmak mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments