Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızdan hediye almak

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, düzeninin bozulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak aileyle iş yapmayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kızdan hediye almak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızdan hediye almak hayatını ailesine adayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine kızmak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments