Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine kızdığını görmek

Rüyada sevdiğine kızdığını görmek

Rüyada sevdiğine kızdığını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kızdığını gördüyseniz:

  • Seyahat etme veya size bazı konularda rehberlik edebilecek kişilerle sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızdan mesaj almak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sorunlarını gidereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine kızdığını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine kızmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, elinize para geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments