Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz veya farklı yerlerin yaşam kalitesiyle ilgili size bilgi sunan yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada annenin sana kızdığını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada birinin sana kızdığını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, beddua ve ah alacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments