Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada annenin sana kızdığını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana kızdığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments