Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızdan ayrılmak

Rüyada kızdan ayrılmak

Rüyada kızdan ayrılmak iyilik bulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, hayatının afiyette geçeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızdan ayrılmak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızdan ayrılmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet eder.

Rüyada kızdan ayrılmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, bir ömür olacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada babayı kızdırmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birine kızmak sinirlenmek her anlamda şifa bulmaya, düşlediği evliliğin gecikeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birine kızmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çaresizleşeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafire kızmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, maddi zararlara uğrayacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments