Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek istenen herşeye kavuşulacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, yaklaşan güzel günlere, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin kızdığını gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada sevdiğine kızdığını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye kızmak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunların çabucak halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek doğru yolu bulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine kızmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birine kızmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızdan ayrılmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments