Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle göz göze gelmek

Rüyada birisiyle göz göze gelmek

Rüyada birisiyle göz göze gelmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hidayete ereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine yorulur.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada kediyle göz göze gelmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, aile içinde saadetinin artacağına, hayatının adeta cennete döneceğine delalettir.

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpekle göz göze gelmek ailesindeki huzurun bozulacağına, uygulayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada göz göze gelmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinle göz göze gelmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments