Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla göz göze gelmek

Rüyada yılanla göz göze gelmek

Rüyada yılanla göz göze gelmek çok büyük hayır duası alınacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Rüyada yılanla göz göze gelmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek iş hayatında zarar edileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek bedeninin de iyileşeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Rüyada göz göze geldiğini görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işarettir.

Rüyada göz göze gelmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla göz göze gelmek dünyanın kendisine galip gelmesine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dinamik olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments