Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz göze gelmek

Rüyada göz göze gelmek

Rüyada göz göze gelmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz göze gelmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Rüyada erkekle göz göze gelmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada biriyle göz göze gelmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, yükseldikçe yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızla göz göze gelmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, karasızlık yaşayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret etmektedir.

Rüyada atla göz göze gelmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kadınla göz göze gelmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz göze geldiğini görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments