Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yüksek tahsil yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada şeytanla göz göze gelmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Rüyada yılanla göz göze gelmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek hem çok mutlu olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada göz göze gelmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments