Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini kıskanmak

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada sevdiği insanı kıskanmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini kıskanmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini kıskanmak eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı kıskanmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments