Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, küskünlüklerin oluşacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını gördüyseniz:

  • Maddi, romantik veya diğer alanlardaki girişimlerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments