Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, keyfin bozulacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, sevdiği birine hediye alacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak işlerinin gerileyeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hayatını yoluna koymaya, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments