Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, maddi imkânlarının artacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, dertlerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak bahtın açık olmasına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments