Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek hayırlı bir evlat olacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kişinin afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi sarılmak sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek neşe içinde olacağına, ardından bu kişiye açılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments