Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, karasızlık yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada ölen bir kişiye sarılıp ağlamak rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişiye sarılıp ağlamak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin ağladığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ağladığını görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle ağlamak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanında ağlamak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, ihanet göreceğine, rahat nedir öğreneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments