Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşamının yoluna gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak terfi alamayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak mutluluğunun büyüyeceğine, huzur ve şifa bulacağına, kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments