Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, kendisiyle de gururlanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, zorlukları atlatacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak borçların sonlandırılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments