Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, gerginliğin biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiye sarıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarıldığını görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, umutsuzluk yaşanacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments