Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yardımcı olmayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek müjdeli haberler alacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin elini öpmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin elini öpmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini öpmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, mutlu bir insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin elini öpmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments